Jätkuõpe

5

Sinu võimalus edukalt sooritada sõidueksam!

5

Kursus on mõeldud neile, kes pole suutnud läbida Transpordiameti sõidueksamit ja on kolm korda läbi kukkunud.

Lisaõpe aitab teil analüüsida oma vigu ja tugevdada teadmisi, et valmistuda järgmiseks katseks parimate võimalustega.

Jätkuõppe minimaalne maht on 2 sõidutundi. Siiski võib tundide arvu suurendada sõltuvalt tuvastatud puudujääkidest. Lõpliku otsuse vajaliku õppe mahu kohta teeb teie instruktor, lähtudes varasemate eksamite üksikasjalikust analüüsist.

    Jätkuõpe eelised
    Lakarosse autokoolis:

    Jätkuõpe
    5

    Individuaalne lähenemine: iga õpilane saab isikupärastatud õppeprogrammi, mis kohandatakse vastavalt tema konkreetsetele vajadustele ja eksamitel ilmnenud vigadele.

    5

    Kogenud instruktorid: meie instruktoritel on suur kogemus õpilastega, kes vajavad täiendavat tuge, ning nad aitavad neil edukalt eksamit sooritada ka pärast mitmeid ebaõnnestumisi.

    5
    Kõrge edukate eksamite protsent pärast lisaõpet: meie autokooli õpilased sooritavad eksamid edukalt tänu kvaliteetsele ettevalmistusele ja toetusele.

    Jätkuõppe protsessi alustamiseks on vajalik esitada viimase kolme sõidueksami aruanded, mille leiate Transpordiameti veebisaidi e-teenuste jaotisest.

    Nende aruannete põhjal analüüsib teie instruktor hoolikalt peamisi raskusi ja koostab individuaalse õppeprogrammi, mis aitab puudujäägid kõrvaldada.

    Jätkuõpe

    Parandage vead ja sooritage eksam enesekindlalt! Registreeruge jätkuõppele juba täna.