Lõppastme koolitus

5

Pärast esmase B kategooria juhiloa saamist on teil kaks aastat aega, et läbida lõppastme koolitus.

See koolitus on oluline teie sõiduoskuste tugevdamiseks keerulistes teeoludes ja enesekindluse suurendamiseks teel.

Koolitusprogramm sisaldab nii teoreetilisi kui ka praktilisi tunde, mille eesmärk on arendada sõiduoskust rasketes oludes.

    R

    Teooria:

    Teooriakursuse programm on suunatud juhioskuste parandamisele ning seda saab läbida nii klassis kui ka online elektroonilises keskkonnas.

    Teoreetilistes tundides omandavad õpilased põhjalikud teadmised ohutust liiklemisest talvistes oludes ja säästlikest sõiduvõtetest.

    Lõppastme koolitus
    R

    Praktika:

    “Libedasõit” – Kogenud juhendaja käe all harjutad oma sõiduoskusi libedal teel. See tegevus võimaldab harjutada sõidutehnikaid keerulistes ilmastikutingimustes, mis aitab arendada enesekindlust ja parandada reaktsiooni ootamatutes olukordades.

    «Ökosõit» – Selle õppetunni eesmärk on õpetada juhtidele tehnikaid, mis võivad parandada kütusesäästlikkust ja vähendada sõiduki kulumist. Instruktor selgitab, kuidas gaasi- ja piduripedaali õige kasutamine, optimaalse kiiruse säilitamine ja teeolude ettenägemine aitab mitte ainult kütust säästa, vaid parandab ka üldist ohutust teel.

    Lõppastme koolitus

    Läbige viimane autokooli koolitus ja lõpetage oma ettevalmistus juhina, kes on võimeline toime tulema igasugustes teeoludes!